Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen
Tvlingsinformation
Skidor, löpning/gång, cykel, simning
För att klara Regionklassikern ska du genomföra en sträcka i minst ett av de valbara loppen i var och en av de fyra grenarna, skidor, löpning/gång, cykel och simning under en 12-månaders-period. Du kan starta när som helst under året och välja den ordningsföljd du vill.

Mixa din egen klassiker
Utmana dig själv och dina kollegor på en nivå som passar dig – börja med de kortaste sträckorna för att komma igång – kombinera korta och långa sträckor – eller ge dig på de tuffaste loppen i varje gren direkt! Självklart kan du vara med i fler än ett lopp i varje gren om du vill.

Anmälan till Regionklassikern

Anmäl dig kostnadsfritt till Regionklassikern genom att registrera dina uppgifter på vgrbalans.se

Anmälan till motionsloppen

I Regionklassikern kan du välja mellan flera olika lopp och sträckor i varje gren. Alla genomförs på olika platser inom regionen. Du anmäler dig till de lopp du vill delta i och betalar avgiften hos respektive arrangör. Ibland kan det frkomma att din frvaltning str fr en del av anmlningsavgiften. Kontakta frvaltningen fr aktuell information. Länkar till de olika loppens hemsidor med information om tider, anmälan, anmälningsavgifter m.m. finns under "Motionsloppen" hr p hemsidan.

Regionklassikerpasset för registrering av dina genomförda lopp

När du har anmält dig till Regionklassikern skickas ett numrerat regionklassikerpass hem till dig. Kom ihåg att ta med dig klassikerpasset och se till att du får det stämplat av Västra Götalandsregionens representanter som finns på plats under varje motionslopp. Din aktivitet registreras då även på Regionklassikerns hemsida så du behöver inte skicka in passet.

Genomförda lopp, deltagarlistor, topplistor
När du är inloggad kan du:
– Se dina genomförda lopp.
– Se vilka grenar dina arbetskamrater har genomfört.
– Se vilka som har genomfört Regionklassikern.
Varför inte starta egna utmaningar på er arbetsplats?

Medalj till alla
Alla regionanställda får kostnadsfritt Regionklassikerns medalj efter varje genomförd klassiker.

Femårsmedalj och tioårsmedalj
En femårsmedalj delas ut till alla som genomfört Regionklassikern fem gånger och en tioårsmedalj delas ut till alla som genomfört Regionklassikern tio gånger. Detta behöver inte ske fem respektive tio år i rad utan det är antalet klassiker sammanlagt som räknas.

Diplom
Om du dessutom vill ha ett diplom kan du beställa det när du anmäler dig till Regionklassikern. Du får då hem ett inbetalningskort tillsammans med passet. När du har genomfört regionklassikern och betalat ditt diplom kan du hämta det tillsammans med din medalj, alternativt få det hemskickat med posten.

S hr startar du en ny klassiker om du r registrerad sedan tidigare
När du har genomfört en Regionklassiker, eller om 12-månadersperioden ändå har gått ut, kan du starta ett nytt pass, gör så här:
• Logga in in på "Min sida"
• Välj "Starta ny klassiker" i högermenyn
Du får då ett nytt passnummer upplagt och ett klassikerpass skickas också hem till dig. Du kan se både ditt aktiva och dina tidigare pass när du är inloggad.