Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen

Blodomloppet på distans 2021

I år genomförs Blodomloppet på distans igen och det finns två valmöjligheter till deltagande. Den 7 juni kan man delta i Blodomloppet i Göteborg på distans eller så kan man anmäla sig till Blodomloppet på distans och ha en längre period för genomförande av loppet när det passar bäst. Man går, joggar eller springer på valfri plats oavsett vilket alternativ man väljer.

Blodomloppet på distans, valfritt datum 20 maj – 9 september
Väljer du att delta på Blodomloppet på distans genomför du ditt lopp när som helst från den 20 maj till och med den 9 september på valfri plats.Läs mer om Blodomloppet på distans här

Rabatt på anmälningsavgiften för VGR-anställda
Som VGR-anställd får du 100 kronor i rabatt på anmälningsavgiften till det av loppen som du väljer att delta i. För att ta del av rabatten behöver man gå in på VGR:s kampanjsida och registrera sig för en kod/presentkort. Endast en kod/presentkort per medarbetare och koden/presentkortet är endast giltig vid ett tillfälle och till ett av loppen.

Klicka här för att komma till VGR:s kampanjsida

Så här anmäler du dig
• Steg 1: välj privatperson
• Steg 2: välj individuell eller lag. I rutan för förening/ort/företag skriv: VGR.
• Steg 3: här betalar du anmälningsavgiften. För att ta del av rabatten fyll i din kod som du fått via kampanjsidan (se ovan) i rutan för ”Betala med presentkort”.

Klicka här för att komma till anmälan till Blodomloppet på distans, valfritt datum 20 maj–9 september

Gör det tillsammans på distans
Varför inte skapa ett lag med kollegorna och anmäla er till något av loppen? Tillsammans kan ni även förbereda er inför ert lopp. Planera gärna er träning med hjälp av olika träningsprogram, tips och råd som finns på Blodomloppets webbsida:

Träningsprogram som inspiration

Tips och råd till din träning